Betaalbare feesten in Oudenaarde

055 31 65 25


Tips voor uw huwelijksfeest
-
Salons Mantovani


Het plannen van een huwelijksfeest is een hele onderneming. Het vergt zorgvuldige organisatie en een vlekkeloze uitvoering.

Bij Salons Mantovani zijn we experts in het creëren van een onvergetelijk feest. Als uw gekozen feestlocatie en planner, delen we graag enkele waardevolle tips met u:


1. Neem je tijd:

Een huwelijksfeest markeert een van de belangrijkste dagen in je leven. Het is een viering van geluk, gedeeld met dierbare familie en vrienden. Vergeet niet te genieten van de voorbereiding; deze momenten zijn vaak net zo waardevol als de dag zelf.

Zorg er ook voor dat je de dag zelf niet te strak plant, zodat je bewust kunt genieten! Dit biedt een extra gelegenheid om volledig te genieten van de mensen die voor jou de wereld betekenen.


2. Werk met professionals:
Laat je adviseren door de feest architecten in Sanols Mantovani. Ze zijn er om u te helpen en begeleiden tijdens de voorbereiding van het huwelijksfeest en de dag zelf. Dit brengt rust.


3 .Hoeveel kost een trouwfeest ?

Wat zijn de kosten van een trouwfeest?

We hebben allemaal ervaring met uit eten gaan en weten wat een all-in menu gemiddeld kost. En iedereen heeft ook een gastenlijst in gedachten.

Maak een lijst van wat voor jou belangrijk is en bepaal vervolgens je prioriteiten. Zodra je weet wat je kunt uitgeven, is het belangrijk om je aan je budget te houden.

Bespreken met onze chef-kok en feestarchitecten wat essentieel is. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten van een feest en bieden formules aan die ervoor zorgen dat je binnen je budget blijft.


4. Zo min mogelijk verplaatsen.

Af en toe heeft het bruidspaar een kerkceremonie, gevolgd door een receptie op een andere locatie, en daarna een aparte locatie voor het diner en het feest. Dit resulteert in veel reistijd, wat niet alleen belastend is voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten.

Desalniettemin kan het een unieke ervaring zijn om gebruik te maken van een trouwbus voor het vervoer heen en weer.


4. De trouwdag is jouw dag

Laat je niet leiden door ‘moetjes’ van familie. Of dat ze iets doen omdat het zo hoort. Doe het zoals je zelf wilt ! Het is jouw trouwdag, maak het dan ook zoals je zelf wilt! Ontspan geniet en straal!


5. Maak een back-up plan voor slecht weer

Wanneer we praten over slecht weer, doelen we niet alleen op regen. Als jullie ervoor kiezen om in de zomer te trouwen, kunnen jullie ook te maken krijgen met intense hitte. We voorzien in dergelijk geval grote parasols in de tuin en een verfrissend glas water tijdens de ceremonie. Onze zalen zijn voorzien van airconditioning.


Meer info? Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Contacteer ons

Een activiteit op het getouw zetten is een proces van lange adem. Bij Salons Mantovani overlopen de ervaren feestarchitecten samen met u volledig uw festiviteit, opdat geen enkele finesse wordt vergeten, want u verwennen is onze passie!

Algemene info

ann@salonsmantovani.be

Administratie

keuken@salonsmantovani.be

Keukenteam

Salons Mantovani

Doorn 1 • 9700 Oudenaarde

055 31 65 25 • info@salonsmantovani.be

Onze nieuwsbrief ontvangen?
Meld je dan aan via onderstaande link!

INSCHRIJVEN